cover_10 (1).png

De inschrijving voor de Groepsaankoop Zonnepanelen de Utrechtse Heuvelrug is gesloten! Ga naar Bleeve.nl voor meer informatie over zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen.

Samen zonnepanelen aanschaffen is voordelig. Het bespaart al snel flink wat geld op de aanschaf.

 Geniet van hoger wooncomfort

 Profiteer van groepskorting

 Offertes van lokale bedrijven

Inschrijving gesloten

Al meer dan 400 mensen gingen u voor!

testimonialface2.png

 

"Geweldig. Samen met mijn buren zonnepanelen aangeschaft. We zien de elektriciteitsmeter op zonnige dagen echt heel mooi terugdraaien. Voelt goed je eigen energie op te wekken!Familie De Wit

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaar je flink op je energierekening doordat je zelf stroom opwekt. Het kan zo zijn dat je meer opwekt dan verbruikt. Het overschot kun je terugleveren aan je energieleverancier.

Door zonnepanelen aan te schaffen verhoog je de waarde van je woning en kom je in aanmerking voor een beter energielabel.

De investering in zonnepanelen verdient zichzelf gemiddeld binnen 9 jaar terug. Omdat zonnepanelen minimaal 25 jaar mee gaan is het een zeer rendabele investering. Je wekt dan namelijk 16 jaar gratis energie op! Momenteel ligt het rendement van zonnepanelen rond de 6%. Dit wordt meer wanneer de energieprijzen verder stijgen.

Voordelen groepsaankoop

Door het collectief aankopen van zonnepanelen kan de leverancier een scherpe prijs aanbieden. De leverancier kan de woning opnames en ook de uitvoering van het werk strak inplannen. Dat scheelt reistijd en reiskosten. 

De installateur komt na uw inschrijving bij u thuis langs voor een opname. De installateur brengt een advies uit rondom het installeren van de zonnepanelen. Na afloop ontvangt u van hem een offerte op maat. Doordat meerdere mensen tegelijkertijd mee doen profiteert u van groepsvoordeel maar krijgt u wel maatwerk geleverd.

Er is veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Er hebben een aantal experts meegekeken en het beste aanbod gekozen.  De actie is zo vorm gegeven dat lokale en regionale (klein en groot) leveranciers aan bod komen. 


Hoe werkt het?

1. Inschrijving

Via deze website kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven. U zit na inschrijving dus nergens aan vast!

2. Opname

De leverancier komt bij u thuis langs voor het inmeten van de woning. U ontvangt een vrijblijvende offerte. 

3. Beslissen

U besluit of u de offerte accepteert en doet een aanbetaling. De werkzaamheden worden binnen 2 maanden ingepland en uitgevoerd.

4. Werkzaamheden

De zonnepanelen installateur komt bij u thuis langs om de werkzaamheden uit te voeren. Dit duurt gemiddeld een dag.

Kom voor meer informatie naar de bewonersavonden:
Woensdagavond 24 mei, Cultuurhuis Doorn, Kerkplein 2, Doorn. Inloop vanaf 19.15, start programma 19.30. We stellen het op prijs als u zich voor dit evenement aanmeldt i.v.m. de voorbereidingen. Dat doet u hier
  • Schuin dak
  • Plat dak
Bekijk hier de prijzen
Schuin dak
Wat is dit?
Aantal Type panelen Type omvormer Montage mat. Investering (ex. BTW)* Verwachte opbrengst Jaarlijkse besparing TVT & rendement
6 Trina Solar SMA Clickfit €2784 1479 kWh €296 9 jaar - 4,8%
9 Trina Solar SMA Clickfit €3832 2219 kWh €444 8 jaar - 5,2%
12 Trina Solar SMA Clickfit €4800 2958 kWh €592 8 jaar - 5,6%
15 Trina Solar SMA Clickfit €5688 3698 kWh €740 7 jaar - 5,8%
18 Trina Solar SMA Clickfit €6544 4437 kWh €887 7 jaar - 6%
Bekijk hier de prijzen
Plat dak
Wat is dit?
Aantal Type panelen Type omvormer Montage mat. Investering (ex. BTW) Verwachte opbrengst Jaarlijkse besparing TVT & rendement
6 Trina Solar SMA FlatFix Fusion €2773 1392 kWh €278 9 jaar - 4,6%
9 Trina Solar SMA FlatFix Fusion €3829 2088 kWh €418 9 jaar - 5%
12 Trina Solar SMA FlatFix Fusion €4862 2784 kWh €557 8 jaar - 5,2%
15 Trina Solar SMA FlatFix Fusion €5671 3480 kWh €696 8 jaar - 5,6%
18 Trina Solar SMA FlatFix Fusion €6617 4176 kWh €835 7 jaar - 5,7%

*Deze richtprijzen berusten op gemiddelde woningen. U ontvangt altijd een persoonlijke offerte na een vrijblijvende woningopname. In bovenstaande tabel is de groepskorting reeds verwerkt.

*In enkele gevallen is er geen vrijstelling van btw mogelijk

Veelgestelde vragen

Nee, dit is niet verplicht. Wij raden het echter wel sterk aan om u zo goed mogelijk in te lezen alvorens u besluit in te schrijven. De bewonersavond is een uitstekend moment om al uw vragen te stellen aan de organisatie.

Het terugvragen van de btw is niet ingewikkeld. In sommige gevallen kan de installateur je hier zelfs bij helpen. Meer informatie over de btw teruggave en hoe je dit doet lees je hier.

Om erachter te komen welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw woning dient de installateur ter plaatste de woning te inspecteren. Op basis van deze woning opname kan de installateur advies geven over de te plaatsen installatie.

Over ons

Het Regionaal Energieloket is een samenwerking van gemeenten, specialisten en lokale initiatieven om woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun huis. Het doel is zoveel mogelijk woningen te verduurzamen.